JR lever!

JR lever!

  • av
  • ons 2020-10-21 kl 14.14

For en som har brukt JR i snart 20 år så det litt mørkt ut for ca 3 år siden. Det var en del forvirring rundt hva som skjedde med JR, og forhandlere som hadde hatt JR en årrekke satt plutselig med hyllene tomme for JR-produkter. Litt kjipt når en har kjøpt sin andre grisedyre radio (f.eks fra Elefun) for så å oppleve at samme butikk ikke gidder å legge 2 pinner i kors for å skaffe deg en mottaker til samme radio et halvt år senere. Man vil jo nødig bytte fra verdens antakelig beste og mest lettprogrammerbare radio til noe unevnelig som begynner på F eller H eller noe slikt.

MEN; så er man på jakt etter mottaker, da. Via et annet klubbmedlem med et særdeles flott fornavn rettes fokuset mot www.rcdepot.no og plutselig skinner solen. Rcdepot holder til på Skedsmokorset. 

Man ringer dit, kommer i prat med en hyggelig fyr ved navn Thomas og plutselig løser de fleste i-landsproblemer seg umiddelbart. Javisst lever JR i beste velgående. De satser mest på radioer, men har også knallgode servoer. Javisst har han masse på lager - bare å sjekke nettsiden. Javisst skal han poste varen med en gang slik at jeg har den før helgen så jeg får flydd.

Da satses det på jomfrutur førstkommende helg:-)