Flytirsdag

Flytirsdag

  • av
  • ons 2018-05-09 kl 17.05

Tirsdag 08. mai var det knallforhold på Flittig. Stripa er veldig bra nå. 10 sjeler fant veien opp på stripa, og det ble flydd utover kvelden med mange forskjellig fly; Cub, Warbird, Acro, motorseiler osv. Fra 17:00 - tiden og utover ble det fløyet. Til å begynne med var det noe vind et stykke oppe, men dette roet seg ganske så mye etterhvert. Olsen var i skuddet, og trakterte Bellancaen mesterlig og med strøkne landinger - hverken hel eller halv Olsen var å se denne kvelden.

Tormod Langli hadde med 3 modeller. At det er en stund siden han har flydd var det ikke mulig å se. En trotthle cut på første tur landet han med hvilepuls, litt justering av motor og siden var det full akro.

Olav hadde med seg aircobra - et fly på noenogtyve år (EZ-modell), som vel er på tredje motoren nå. Det gikk som vanlig på skinner.

Yngvar fløy med EL-oppsatt Sbach - den flyr utrolig fint.

Formann Myre sa seg i utgangspunktet fornøyd med en tur med Cuben, men ga etter for massivt gruppepress og måtte ta flere turer. 

Det ble flydd utelukkende med EL og metanolmotorer denne kvelden. Sikkert litt tilfeldig også, men du verden for en deilig lyd og lukt det er fra metanolmotorer. For dem som trodde den æraen var over - tro om igjen.

Fremover er det bare å gjøre klart for tirsdagsflyving. Så lad både sender og fly og heng på.

Bildene er tatt med mobil, og ikke all verdens, men it is what it is.