Nordisk f3j Spydeberg

Nordisk f3j Spydeberg

  • av
  • man 2017-09-04 kl 20.36

Da var Nordisk mesterskap over , og her er en liten rapport fra oss som var der . 

Vidar , Kenneth , Matias og Tom Inge reiste bort på Fredags ettermiddag . Det var allerede kommet deltagere da vi ankom plassen .

Det ble rigget utstyr og fly og tatt noen prøvestarter , slik at vi hadde sjekket at flya ikke hadde mistet evnen til å fly. 

Lørdag startet med rolige vindforhold og slotte forhold , dagen gikk bra for oss fra Vingen. Vi lå godt an ihvertfall bedre enn sist Nordisk som var et av målene i år. 

Etter klokke feil så hadde  Tom Inge krevd en reflight i en av omgangene som skulle flyes som første flukt Søndags morgen . Det kom en regnbyge i den siste runden  , så det var bra at vi skulle ta kvelden. 

Det ble servert middag på feltet og med noe godt drikke med følgende sosial omgang , det er noe med det at de fleste pilotene overnatter på plassen . 

Søndag var det noe mer overskyet fra morgenen av . Re flight var det første på programmet i dag . Matias var også trukket ut til å fly denne , så vi kunne kjøre litt taktikk med tanke på at Tom Inge måtte ha en god score. 

Det ble kjørt live scoring under stevne så vi hadde oversikt på hvordan vi lå til på resultatlistene. 

Det ble tre flukter før det var lunsj og deretter finaler . Fra oss så var Matias i junior finale , og Kenneth i senior finale . 

Vi bommet litt på spottingen i den første finalen for Matias så han måtte se seg slått med ca 2 minutter . Andre finale gikk mye bedre , men i denne ble også fyllt av motstanderen. 

Så det ble  en andreplass på Matias . Gratulerer med strålende flyging. 

Det var klart for Senior finale , de skulle fly 4x15 minutter så her gjaldt det å holde konsentrasjonen oppe for både pilot og spotter. Kenneth fløy  godt i alle 4 flighter  som ble tilslutt belønnet med en fin fin andre plass totalt. 

Det er også en lag konkuranse der det er tre piloter som er tellende på laget , dette velges før første flyging Lørdag . I denne kom Vingen laget på en god andreplass.

fulle resultater ligger på http://www.cirrus-rcfk.no/2017/09/04/nordisk-mesterskpf-for-f3j-2017/#mo...

Tom I Ballestad