Norges cup f3j Spydeberg 24.4.16

Norges cup f3j Spydeberg 24.4.16

  • av
  • man 2016-04-25 kl 21.21

Våren er her og noen av oss har vært og flydd f3j på Cirrrus sin stripe i Spydeberg. Kenneth , Matias og Tom Inge reiste bort på Lørdag for å slippe og stå opp før fuglene Søndag morgen . Øyvind Ellevog valgte å stå opp tidlig og kjøre bort Søndag.

På tur bortover så møtte jeg på snøbyger da båten la til i Moss , men blir jo ikke skremt av det . Det ble testet noen turer for å forsikre seg at allt var på stell før vi skulle fly på søndag. Det ble grillet og spist middag . Praten gikk lett som alltid når vi møtes . Kaldt ble det , 

og vi trakk inn i brakka der Rune Undertun hadd fyrt opp i ovnen og fått opp tempen til fin inne temperatur .

Som de fornuftige og ansvarlige mennesker vi er så ruslet vi i seng tidligere enn hva som hadde vært tilfelle hvis en hadde sittet foran tv`n hjemme i stua  en lørdagskveld.

Da vi våknet så blåste det en sur nordlig vind men delvis overskyet . Det var meldt fare for nedbør på ettermiddagen , så her var det bare å komme igang med rigging og oppstart . 

Vi stilte med et rent Vingen lag , noe som har vist seg å fungere tidligere.  Vi fløy ganske bra , men det ble landet litt rundtomkrig så her er det noe å ta tak i alltså . 

Forholdene var utfordrende  og ikke lett å holde styr på hvordan vi lå an med tanke på finaler . Inneimellom all flygingen så ble det også tid til litt lunch . Pølser og annet spiselig ble fortært før vi var i gang igjen. 

Før siste flight så så vi det komme en front i horisonten , noe som ikke lovet så godt for finalene . Og etter at resultatene ble regnet ut så hadde det begynt å snø ganske kraftig så en utsetteles ble besluttet. 

Det lettet ikke  med det første så de innledende resulater ble tellende . 

Takk for en fin dag på feltet alle sammen 

Tom Inge Ballestad

 

Vedlegg: