nc f3j Vallermyrene 14.06

nc f3j Vallermyrene 14.06

  • av
  • søn 2015-06-14 kl 21.45

 

Da var dagens f3j stevne over for denne gang. Etter at påmeldingen var gått ut så stod vi igjen med 9 påmeldte , men 8 møtte opp . Det ble rigget utstyr fra ca 8.30 . Vi har fått oss noen fine tavler til tidtakningen , men desverre så var det litt tekniske problemer med disse så vi måtte bruke gamle måten.

Banene ble trukket og Jørgen Busk tok dagens briefing . Værmeldingen kunne ikke vært bedre egentlig . Sol og vind fra vest nordvest , de som har fløyet på Vallermyrene før så vet de at det betyr at vi flyr over Valleråsen på hangvind. Lett tenker du vel da , men det viste seg ikke å være så lett . 

Men de aller fleste fikk seg noen gode turer kombinert med termikk og hang . 

Det ble også noen utelandinger i dag , men alle fikk reise hjem med hele fly , men kanskje stoltheten fikk seg et slag for baugen. 

 

Etter 3 runder så var det lunsj , noen farte på Bergby , andre kokte seg pølser . 

Andre del av dagen begynte som den første med utfordrende forhold. Det ble fløyet frem til ca klokken 15 . Resultatene ble lagt inn i Gliderscore av Stig M Olsen (må få lært meg dette alltså) men takk for hjelpen Stig.

Finalene var klare : Stig M Olsen , Kenneth Thommesen og Tom Ahlbom skulle fly 2 ganger 15 minutter . 

Vinden hadde tatt seg opp noe så her gjaldt det å ha slagplanen klar , termikken flytter seg fort  . Både første og andre finale runde ble fløyet over Valleråsen , så vi som var spottere fikk to behagelige finaler. 

Da dagens resultater var klare så ble disse slik :

  1. Kenneth Thommesen
  2. Stig Magne Olsen
  3. Tom Ahlbom

 

Resten av resultaten ligger på http://www.f3x.no/f3j/2015/vingen140615/vingen140615.pdf

Takker alle som var her i dag , vi ses neste gang

 

En lett solbrent hilsen fra Tom Inge Ballestad.