Nc F3j Spydeberg 26.04.2015

Nc F3j Spydeberg 26.04.2015

  • av
  • man 2015-04-27 kl 19.20

Da har seilflygjengen vært på tur til Spydeberg for Nc runde 2 i f3j . 

Kenneth reist bort på Lørdag , mens resten av morgenfuglene stod tidlig opp for å ta turen på søndag. Denne gangen var vi 4 fra Vingen som reiste på tur , med håp om å bringe heder og ære hjem . 

Etter en stødig briefing av stevneleder så var  det klart for litt flyging . det var satt opp 5 3 manns lag denne søndagen , og det betød at vi muligens kunne rekke 6 omganger og 2 finaler . Etter en re-flight så ble det 5 omganger avbrutt av lunsj etter 3 .

Været var bra med noe vind , men vannsklige og utfordrende forhold . akkurat slik at dette ikke kom til å bli noe landingskonkuranse . Ved lunsjtider lå vi sånn passe bra an . Men muligheter til å fly oss inn i finalen som skulle bestå av 5 piloter . 

Kenneth hadde en nesten krasj i en start , undertegnede kastet rett som en pil  :) , men fra høyre side kom det et fly skjenende  inn i vår bane  å hektet seg fast i en line og tok et par 360 graders piruetter før piloten fikk kontroll .  Kenneth hadde kontroll på sitt fly frem til han gikk av og ingen skade på dette. 

 

Da vi var ferdige med de 5 rundene som vi rakk før klokken 15 , så var vi to fra vingen i finalene. dette var Kenneth og Tom Inge . Det er to finaler som har en arbeidstid på 15 minutter vær , mot 10 i de innledende . 

Første finale startet med at Tom Inge fikk linebrudd , men jeg prøvde meg på den høyden jeg fikk . dette var en taktisk bommert . Kenneth vant første finale. 

Andre finale så havnet Kenneth andre plass , og sikkret dermed seieren .

 

Resultater finner du på www.f3x.no

Nok en kjempedag med en kjempe gjeng . Vi ses neste gang

Tom Inge Ballestad