Nc Spydeberg 04.05.2014

Nc Spydeberg 04.05.2014

  • av
  • man 2014-05-05 kl 21.26

Da har seil gutta vært på østfold tur igjen , denne gangen til det andre stevnet av Norges cupen . Vingen haddet et firemannslag bestående av 

Erik Morgan , Jørgen Busk, Kenneth D Thommasen og Tom Inge Ballestad.  Øyvind Ellevog stilte i et miks  lag sammen med to Svensker.

Vi fikk rigga ferdig utstyret og et par test starter for å få fly følelsen inn i fingra så var vi klare . Etter brifingen så var vi klare til å starte og været var strålende og vi myste rundt oss for å finne ut hvor det kunne være løft på denne første starten.

Det viste seg at forholdene var gode og da er det jo også synk tilstede , noe vi også fikk føle på . Men ingentig er som å dette ned til tretopp høyde og for så å finne løftet og være med opp igjen for så å  fylle tiden på 10 minutter. Det bringer frem smilet for de fleste det.

Etter tre innledende runder så var det lunsj , og da er det godt å sette seg ned litt og hvile beina . For hvem har med stol å sitte på. 

Fjerde runde ble unnagjort og spørsmålet var om hvem som kom til finale . Det var usikkert for det hadde vært close race i de fleste rundene . Noen var sikkre på at de ikke var der og tok med seg fly og begynte å pakke så smått mens andre ventet i spenning.

Vingen fikk med en i finalen denne gangen , og undertegnende fikk en litt sur 6 plass akkurat ikke nok til å komme med.

Kenneth D Thommasen var den som måtte forsvare vår klubb. 

Etter to finaler var resulatene klare og Jo Grini hadde vunnet med Kenneth på en fjerde plass. 

Da var det bare å få pakket ned og ta fatt på vegen hjem igjen , trøtte å slitene i bein og hode. 

Takk for en fin dag på Spydeberg gutter , det kan bli kamp om første laget i NM i år skjønner jeg.

 

Tom I ballestad