NC F3j 0604

NC F3j 0604

  • av
  • søn 2014-04-06 kl 21.53

Da var sesongen igang igjen , med stevne i f3j. Det var 10 påmeldte denne gangen . Med piloter fra Vingen , Lillehammer og Cirrus. 

De fleste var vel spennte på hvordan årets første konkuranse skulle gå . Noen med sine første starter og andre med nye fly.

Starten gikk klokka 10 , været var egentlig ikke ille til å være tidlig i April . Lagene var satt op med to vingen lag og et Cirrus/Lillehammer lag.

Det viste seg at selv om ikke det blåste mye  så var det ikke noe "walk in the park" denne søndagen heller . 

Det ble flydd 5 omganger før finalene skulle flyes , og det viste seg at Stig Magne Olsen fra Lillehammer sammen med Kenneth D Thommasen og Tom Inge Ballestad skulle fly finalene denne søndagen.

I første runde så tok Stig et grep om seieren med Kenneth som nr 2 og undertegnende bomma litt på det taktiske og prøvde å skylle på spotteren , men det hjalp ikke mye som vanlig.

Andre finale runde skulle bli noe mer spennende. Kenneth fikk en popoff på starten og Stig bommet på taktikken denne gangen . Tom I ble beordret til å fly mot høyskolen og der traff han temikken . Men etter bommen i første finale så hadde kenneth kontroll på Tom Inge i den andre finalen og vant fortjent sammenlagt. 

1. Kenneth D Thommasen

2. Tom Inge Ballestad

3. Stig Magne Olsen 

Nummer 1 i junior klassen ble Jonar Langseid 

Takker alle som møtte opp og håper alle hadde en fin dag på Vallermyrene , og vi ses ved en annen anledning

 

Tom I ballestad

 

Vedlegg: