Topp resultater av Vingen gutta nm f3j

Topp resultater av Vingen gutta nm f3j

  • av
  • man 2013-09-16 kl 21.28

Da er Nm i f3j vel overstått for denne gangen , og hvilket Nm det ble for Vingen gutta . Det startet med litt trenings flyging på Fredag ettermiddag . Flere av de tilreisende deltagerne var på feltet da undertegnede kom ned til vallermyrene. 

Det ble vinsjet og flere fikk føle litt på forholdene. Værmeldingen var ikke så veldig lovende for helgen , men flyes skulle det . Rigging av baner ble gjort på Fredags kvelden og i 20 tiden var det klart. 

Lørdag opprant med overskyet og truende skyer , men med friskt mot satte vi igang . Med et par stopp så fløy vi 7 omganger denne dagen under varierende forhold , men Vingen lagene fløy godt og stødig hele dagen . Og ikke minst Benjamin Karlsen som fløy Easyglider imponerte flere.

Lunsjen fikk vente ganske lenge , og det var godt med hamburger fra Bergby da. 

Da dagen gikk mot slutten så fikk Jo Grini jobben med å punch inn resultatene så langt , flere var spente på hvordan resultatene var. 

For en gledelig overaskelse vi fikk , tre fra vingen lå an til finale kunne vi håpet på noe bedre . 

Søndag våknet vi opp til et begredelig vær regn og vind fra sør , etter en melding fra stevneleder Jørgen Busk at det kun ble finaler på grunn av været. Da var det bare å få rigget opp på banene som en hadde blitt trukket  , var vel flere som var små fuktige  etter dette . Yr ble brukt flittig for å sjekke når vi eventuelt fikk et vindu for å få avviklet finalene. 

Stevneleder sendte hele gjengen til Bergby for å få oss noe mat og vente på et vær vindu som skulle åpne seg i 14 tiden . Og det gjorde ,finalistene gjorde seg klare og puttet i mye ballast for det blåste tidvis friskt.

I første finale så fikk vi se at alle finalistene tok både en og to omstarter , Kenneth stakk av med 1000 poengeren her og la et godt grunnlag for å bli Norgesmester. Men historien gjentok seg med at ringreven Jo Grini var jevnest sammenlagt i de to finalene og ble Norsk mester i f3j 2013.

Vingens 1. lag ble Norgesmestere i lagkonkuransen etter meget god og jevn flyging hele helgen. Så trening lønner seg.

Resultatene for Vingens flygere ble som følgende .  Kenneth nr 2  Tom Inge nr 4  Jørgen Busk 5 Tom 15 Knut 16 Anders 17 Benjamin nr 2 i junior og 19 totalt

Se www.f3x.no for detaljerte resultater 

Tom Inge Ballestad